PDA

View Full Version : Fuel pressure tester



Bonemaro
03-25-2013, 08:31 PM
What fuel pressure tester do I need to get for my car?

SlasherVRGR
03-25-2013, 08:36 PM
Can't you rent one from autozone? They should give you a compatible one I would assume?

Sent from my DROID X2 using Tapatalk 2

fbodyrs96
03-25-2013, 09:16 PM
Yeah, it's like a $150 to rent, or hold your ID and do it in the parking lot.that's what I did lol.

Bonemaro
03-25-2013, 09:19 PM
Can't you rent one from autozone? They should give you a compatible one I would assume?

Sent from my DROID X2 using Tapatalk 2

No, not around here. Autozone or Advanced.






Yeah, it's like a $150 to rent, or hold your ID and do it in the parking lot.that's what I did lol.

Where?

fbodyrs96
03-25-2013, 09:31 PM
Calhoun az had one, so did Panama city az. Check it here and there during tuning.

fbodyrs96
03-25-2013, 09:34 PM
http://i203.photobucket.com/albums/aa224/jbody02/Screenshot_2013-03-25-21-33-21.png

Ibanezz
03-25-2013, 11:47 PM
http://i203.photobucket.com/albums/aa224/jbody02/Screenshot_2013-03-25-21-33-21.png

Don't get all fancy schmancy with that technological gook there boy

Bonemaro
03-26-2013, 10:20 AM
Looks like all I need is a $14 adapter and this old gauge I have laying around.

kdm212
03-26-2013, 04:42 PM
Don't get all fancy schmancy with that technological gook there boy

lmao you tell em!