Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: How to fix your high beams...

  1. #11
    AUscorp1's Avatar
    AUscorp1 is offline First Sergeant LS PLUS Supporting Membership
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Grant, AL
    Posts
    1,244
    Rep Power
    14

    Default

    Quote Originally Posted by xpbr2000 View Post
    ....its likely that the rod may have bent over time from frequent use
    This is a good tech thread so I'll just give a chuckle.
    2001 Firebird Convertible, V6 4A, Y87, All Black, Daily Driver
    32MM Front Sway Bar; Whisper Lid

  2. #12
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    AL
    Posts
    1,264
    Rep Power
    10

    Default

    not yet. dont have a 8mm wreck just socket. im going to borrow one from my moms boyfriend.

    need to work on the wiring. when i was messing with the bright light wiring think i shot the fuses. i hit the fog light switch of high beams and the indicator doesnt come on.



  3. #13
    xpbr2000's Avatar
    xpbr2000 is offline Freaky Poster LS PLUS Supporting Membership
    Administrator
    Join Date
    May 2010
    Location
    Mooreville, MS
    Posts
    11,632
    Rep Power
    100

    Default

    blow bulb?

    96 Camaro Cam'd anti-Coupe
    Dyno'd @ 213 RWHP (NA)
    OperationX thread
    OperationX blog
    FrankForged.com

  4. #14
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    AL
    Posts
    1,264
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by xpbr2000 View Post
    blow bulb?
    i just saw this. fml

    not i dont think so. i hooked up the wires. and now when i hit the high beams the indicator doesnt come on or when i hit the fog lights. hmmm.

    fog lights are on a relay. highs are supposed to have a fuse? but in the slot on lh and rh side there are no metal tabs in there.


  5. #15
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    AL
    Posts
    1,264
    Rep Power
    10

    Default

    dropped my steering column today. much easier with it dropped. adjusted the switch no problem.
    97 Bright Red Camaro RS-Y87Package-2.5" Harwood Hood-T/A leather seat swap

  6. #16
    xpbr2000's Avatar
    xpbr2000 is offline Freaky Poster LS PLUS Supporting Membership
    Administrator
    Join Date
    May 2010
    Location
    Mooreville, MS
    Posts
    11,632
    Rep Power
    100

    Default

    Yes after messing with my wiper switch and ignition i realize it is a lot easier. I'll have to edit the write up and add that. I need to adjust them more anyway.

    96 Camaro Cam'd anti-Coupe
    Dyno'd @ 213 RWHP (NA)
    OperationX thread
    OperationX blog
    FrankForged.com

  7. #17
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Los Angeles, SFV
    Posts
    1
    Rep Power
    7

    Default

    Thanks so much!! Just did this today but I didn't need to unscrew the switch and move it I just jiggled the bar on the left and somehow it started working.

  8. #18
    xpbr2000's Avatar
    xpbr2000 is offline Freaky Poster LS PLUS Supporting Membership
    Administrator
    Join Date
    May 2010
    Location
    Mooreville, MS
    Posts
    11,632
    Rep Power
    100

    Default

    Quote Originally Posted by Franco View Post
    Thanks so much!! Just did this today but I didn't need to unscrew the switch and move it I just jiggled the bar on the left and somehow it started working.
    Glad it helped. I'm guessing most only need a little nudge to get them working again.

    96 Camaro Cam'd anti-Coupe
    Dyno'd @ 213 RWHP (NA)
    OperationX thread
    OperationX blog
    FrankForged.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •